Снимка: БГНЕС
fallback
Гей скандал е вероятната причина за смъртта на 29-годишния мъж от Сандански, който тази нощ беше открит тази нощ потънал в кръв край известен хотел в града, съобщи "Монитор". 
 
Дежурният охранител на хотел "Шатрата" е подал сигнал на телефон 112 около 01:30 часа. Линейка от най-близката болница веднага е пристигнала на мястото, но мъжът вече бил починал. Тялото му е било покрито с порезни рани и прерязани артерии. В болницата вече са пристигнали лекари от съдебна медицина – Благоевград, които извършват аутопсия на трупа. В района около хотела полицията извършва оглед и се прави разследване на трагичния инцидент. 
 
29-годишният Иван А. е известен в Сандански травестит. Вчера следобед той и 30-годишен петричанин са наели стая в хотела. От стаята се чули крясъци и силен трясък. Иван А. излязъл от стаята окървавен, а след него и петричанина. Охранителят видял как познатият му съгражданин се свлякъл безжизнен, облечен е бил в рокля. От другия мъж нямало и следа. Един час след инцидента мъжът е открит в Петрич и бил е арестуван.  Оказа се син на известни и уважавани в южния град бизнесмени. Известен е като Боби Дебелия. 
Oще по темата
 
От полицията направили оглед на хотелската стая, която се намира в безпорядък, а вратата на банята била изкъртена. Разследващите смятат, че става въпрос за нещастен инцидент или убийство. Задава се и въпроса защо хотела е приемал гости? Разследването по случая продължава.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Иванов

преди 3 години

Не бих искал да попадна в центъра на гей скандал. Добре, че не съм гей.

46

Анонимен

преди 3 години

При толкова дераси в България, този може да му е бил сутеньора, това да е бизнеса. И затова да е бил уважаван толкова много

45

Хахахахахахахаха

преди 3 години

"Задавал се въпроса защо хотела приемал гости"Ама вие сериозно ли си мислите, че богаташите си стоят вкъщи да пазят карантина??? Кафета фитнеси ресторанти всичко си работи но за правилните хора в правилното време след 20 ч вечерта. Естествено, не говорим за клек-шопове и шкембеджийници за простолюдието.

fallback