Снимка: БГНЕС
fallback

79-годишна пациентка от Велико Търново, която е била заразена с коронавирус и е изписана, се е върнала отново в болницата.

Oще по темата

Засега няма яснота дали отрицателната й проба е била грешна, или кара наново вируса.

За първи път тя дала положителна проба в началото на месеца. След един отрицателен тест на 13 април била изписана от лечебното заведение и поставена под карантина в дома си.

Повторното й постъпване в болницата се наложило заради влошено здравословно състояние.

Тогава отново е взета проба за коронавирус, която се оказала положителна. В момента жената е настанена в изолирано отделение. Състоянието й е стабилно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 4 години

Под 7 милиона на 111000 км, може много добре да се изолираме

26

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисъла да се правят тестове, ако не показват вярно, какъв е смисъла да носиш маска цял ден, ако на всеки 2 часа трябва да се пере, какъв е смисъла да седиш изолиран между 4 стени обездвижен като в някой парк или планина можеш да пазиш много по-голяма дистанция, какъв е смисъла да унищожиш икономическия ръст, като само около 20% от заболелите евентуално могат да имат усложнения, здравната система в която потъват 4 милиарда не може ли да ги поеме. Чак след това ще повярвам на щаба.

25

Хари Кришна

преди 4 години

Явно е че това бабе, гонещо 80-така е трън в очите на управляващите, които желаят подобни индивиди да ги пратят на "оня свят" и по този начин да си спестят пенсиите им от бюджета !

fallback