Снимка: БГНЕС
fallback

Рано тази сутрин в хасковската многопрофилна болница е починал 58-годишен мъж с COVID-19, съобщават от министерството на здравеопазването.

Oще по темата
Пациентът е хоспитализиран в инфекциозното отделение на лечебното заведение на 4 април. Ден по-късно при мъжа е доказана коронавирусна инфекция.

Той е страдал от ХОББ, диабет, астма и артериална хипертония. Заради затруднено дишане и усложнена пневмония на 9 април е приведен в интензивно отделение, където е поставен на апаратна вентилация.
 
Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на близките и семейството на починалия мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

дедо Ташунко

преди 4 години

Човекът е бил така и така и с двата си крака в гроба. Г-н Гълъбов, благодаря за коректното и подробно описание на случая. Съболезнование на близките на покойника, а него - Бог да го прости.

30

ivailo

преди 4 години

Кога ли ще почине някой от тоя вирус , а не от други , наистина тежки заболявания ?

29

Анонимен

преди 4 години

Като почнат да ги пишат тия съпътстващи заболявания и ми иде да се гръмна. Почти всички хора над 50 имат някакви съпътстващи заболявания. Ако някой не знае за тях, щото никога не ходи на лекар е друг въпрос. Но всички ги имат, защото с възрастта тялото просто не може да се възстановява толкова добре. Това обаче не е оправдание, че са починали. Убил ги е вирусът. Това е важното изречение. Останалото са глупости. Ако застреляш хронично болен, не си ли убиец? Или си е умрял от болестта.

fallback