Снимка: БГНЕС
fallback

Собственик на фитнес в Пловдив нарушил приетите мерки срещу разпространение на коронавирус и приемал клиенти в своята зала.

Заради това той е осъден на шест месеца пробация и глоба от 5000 лева, съобщават от пресцентъра на Съдебната палата в града.

Наказателно производство няма да има след споразумение между Районната прокуратура и обвиняемия.

На 31 марта той е нарушил мерките, въведени у нас със заповедта от 17 март на здравния министър Кирил Ананиев. Собственикът на фитнес залата е обслужвал клиенти, въпреки че е трябвало да преустанови дейността си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

София е пълна с барове, клубчета, магазинчета и спортни зали които работят. Да не говорим за градинките ... а УЖ важи за всички. Май контролните органи пак дремят и съ бъркат по дупките, за какво плащаме и си седиме по домовете тогава ?

18

От Сливен

преди 4 години

Добре че при нас няма такива натегачи. Полицаите са свестни и не се престарават. Днес видях в парка към три часа следобед около 20 души се разхождаха спокойно в парка в центъра. Покрай парка минават два булеварда и постоянно минават патрулки и виждат че има доста разхождащи се в парка но не глобяват. По-късно към 5 часа пак минавах имаше по-малко 6 души, има спортна площадка в парка, трима си тренираха на лостовете, един младеж си тичаше в парка със слушалки, двойка гаджета също се разхождаха

17

Анонимен

преди 4 години

оставете човека, изедници

fallback