Снимка: Pixabay
fallback
Медицинският университет в Пловдив започна кампания "Дарение в натура", която има за цел да бъдат събрани и предоставени лични предпазни следства, консумативи и апаратура на Клиниката по инфекциозни болести към Университетската болница "Св. Георги". 
 
"Отзоваха се много дарители. Събрахме шлемове, дезифектанти, маски. Благодарим на всички", коментира проф. д-р Диляна Вичева, зам.ректор на МУ-Пловдив, в ефира на Нова ТВ. 
 
"Не бива да има паника. Сега е време за мобилизация и действие", заяви проф. д-р Марияна Стойчева, рпъководител на Катедрата по инфекциозни болести. Д-р Стойчева сподели, че е много радостна от това, че в кампанията са взели участие и много млади хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Каракачанов

преди 4 години

Аз пък давам три милиарда за американски танкове- втора употреба!

4

Анонимен

преди 4 години

Не може да бъде, аз си мислех, че с 3 милиарда за здравеопазване инфекциозните ни отделения и болници са на световно ниво. Депутатите от проява на скромност отидоха да се тестват в частна болница.

3

Пинки и Мозъкат

преди 4 години

Не искам да кажа да не дарим , просто не ми се вижда нормално при положение че уж държавата има пари , ще се тегли кредит и другото , че хладилника ми е празен . Седя мисля , обмислям и не ми става ясно ..

fallback