Снимка: БГНЕС
fallback

Двамата загинали шофьори при тежката катастрофа на магистрала "Марица" са 46-годишен турски гражданин и 62-годишен български гражданин.

Oще по темата
Самоличността им е потвърдена, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Верижното ПТП стана край Харманли малко след 7 часа тази сутрин.

И двамата са били шофьори на товарни камиони с турска регистрация. До момента е ясно, че на четирима души са причинени средни телесни увреждания, а още няколко имат по-леки наранявания.

От пресцентъра на ОД на МВР - Хасково информираха и за ранените, получили помощ в МБАЛ - Хасково.

В ортопедичното отделение са били приети 60-годишен водач от Сърбия с открита фрактура на ляв крак, 39-годишен мъж от Босна със счупени ръка и крак и разкъсна рана на лява ръка, както и баща и син от Свиленград.

Родителят на 42 години е със счупени 6-то и 8-мо ребра и луксация на става на десен крак, а синът му е с фрактура на лакът на дясна ръка. Последният, посетил болницата, е бил 41-годишен турски водач, на който не са били установени травми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

Много пъти съм казвал - куките не са безполезни, куките са ВРЕДНИ!

16

Анонимен

преди 4 години

До 14 Я не се прави на тираджия бе, бе *** гербаджийски. Катали са в две колони, защото полицаите така са организирали конвоя. Сега просто държавата трябва да плати щетите.

15

Анонимен

преди 4 години

След като е конвой, имало е пилотираща кола на КАТ. Кой ще отговаря за смъртта на загиналите водачи и щетите? Кой е организирал конвоя? Кой е осъществявал контрол по време на конвоя? Не са водачите, ама никак не са! Още веднъж едно доказателство, че в България системите не работят! Пълен хаос! В нормална държава не биха обвинявали водачите, а министърът на транспорта моментално би подал оставка! Ама Българина ще има да чака, някой да носи отговорност! Това е държавата ни българино!

fallback