Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив
fallback

Първо вътрешно отделение на областната болница "Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново е под 48-часова карантина за пълна дезинфекция.

В отделението е била настанена 79-годишна жена с пневмония, чиято проба за коронавирус е положителна, предаде БНР.

Oще по темата
Състоянието й е средно увредено.

Възрастната жена е третият доказан случай на Covid-19 във Велико Търново. След потвърждаване на заболяването пациентката е настанена в специализираното отделение на областната болница.

79-годишната жена е била контактна с внука си, който наскоро се прибрал от Англия. На младия мъж и неговата майка, с които е контактувала пациентката, са взети проби, двамата са под домашна карантина.

В областта под карантина са 876 граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 4 години

върнаха се тия които са отишли да смучат пари от другите държави и да ги внасят в републиката на чалгата в мутренската балгар банк за апатрамента в гетото който изплащат, олицетворение на ганювското виждане за архитектура

42

Въпрос?

преди 4 години

Това е иронията - ако си се върнал от чужбина, те тестват веднага и безплатно. Вкарвта те в болница и те лекуват. Безплатно, дори да нямаш осигуровки. Ако си българин, който живее тук и е осигурен - вкъщи, карантина и парацетамолче, ако искаш - платен тест. Защо за онези, които донесоха заразата и я носят такива привилегии?! А?

41

Анонимен

преди 4 години

Горанов нарочно накара и докара индийците у домаТам няма кого да джобятА тук ще ни бастисат нас, особено старите....и спестени пенсии....

fallback