Снимка: БГНЕС
fallback
Кметът на община Панагюрище Никола Белишки издаде заповед за въвеждане на вечерен час, предаде БНР. Забраната влиза в сила от 3 април. 
 
На пълнолетните жители е забрането да излизат след 21 часа до 6 часа сутринта, а на непълнолетните се забранява излизането след 20 часа, обясни кметът. 
 
"Изключения се правят за хората, които имат нужда от Спешна медицинска помощ, хората които пътуват за работа, защото все пак тук има и предприятия, които работят непрекъснато", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Няма правно основание за налагане на ограничение като вечерен час, но за умствено изостанал кмет явно законността е имагинерно понятие!

11

Анонимен

преди 4 години

А в София кога?

10

Анонимен

преди 4 години

Абе каква е тая мода с вечерните часове в градчета с по няколко хиляди население. Просто искат да симулират някаква дейност ли? Вечерен час се налага обикновено, когато има масови вандалски прояви и мародерства, за да не се събират грабителите вечер. В тези градове като Панагюрище и без епидемия няма никой навън вечерно време, но те налагали вечерен час. От какво и кой пазят. Безсмислено изхвърляне.

fallback