Снимка: БГНЕС
fallback
Засилват мерките срещу разпространението на коронавируса в Благоевград, съобщи Bulgaria ON AIR. Очертава се общината да е една от най-засегнатите области от инфекцията. 
 
За едно денонощие там има 3 смъртни случая. Първо почина мъж от Банско. Късно в събота вечерта почина 74-годишна жена, а в неделя почина и 51-годишната й дъщеря. 
 
Установени са контактните лица на починалите, които са около 15 души. Взети са им проби за COVID-19 и се чака да станат готови резултатите. Всички контактни лица са поставени под карантина. 
 
Кметът на Благоевград е издал заповед да се влиза в търговските обекти, такситата и градския транспорт само с предпазни маски. В центъра на града работи кризисен щаб.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

до 30

преди 4 години

Гордо изглеждаш ти , когато те чуукат талибаааните вкарани от изперкел

27

До 28

преди 4 години

Кукуто Меркел направи Германия водеща политическа и икономическа сила в света. Много е смешно, когато гольо като теб започне да критикува доказали се по-кадърни от него. Някак си жалко изглежда.

26

Анонимен

преди 4 години

Паникьорите и комплексарите да си ходят с водолазно облекло, ако щат.Маската на здрави хора е групост.И изобщо тази прекомерна паника у нас е чисто политическа. За заглавикване на немислищата част от стадото. Да не види реалните икономически проблеми.

fallback