Снимка: БГНЕС
fallback

Починалият 55-годишен мъж от Банско не е работил на лифта. Това заяви директорът на ски зона Банско и маркетинг директор на "Юлен" АД Иван Обрейков.

Oще по темата
Мъжът е от Банско и е служител на фабрика за мебели. "Този човек никога не е работил в ски зона Банско. Надяваме се преди да се пуска една информация в общественото пространство да бъде проверявана, а не да се съобщават лъжи, които допълнително да стресират хората", заяви Иван Обрейков.

Той изрази съболезнования на семейството.

Както е известно, 55-годишен мъж от Разлог стана петата жертва на коронавирусът у нас. Той е починал в болницата в Благоевград.

От лечебното заведение казаха, че вчера мъжът е бил интубиран, но днес състоянието му драстично се е влошило.

Мъжът е настанен в болницата преди ден в тежко състояние, с дихателна недостатъчност. Включен е на апаратно дишане, но тази сутрин е починал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 4 години

fake news.

36

Анонимен

преди 4 години

За този пациент някъде писаха ,че (уж) е нямал кашлица и температура. Нито пък е стар. Открили са го с бърз тест и е починал преди да излезе "точния" бавен тест. Общо взето точно обратното на "алгоритмите" на Штабъ. Защо не се описва някъде клиниката на всеки заразен и особено на тежките случаи? Това ще е полезно за всички лекари , а и за хората да се наблюдават.

35

Анонимен

преди 4 години

Как така е бил под наблюдение, на апаратно дишане и е починал? Нали щяхте да спасявате хората с тези апарати? Кой не си е свършил работата?

fallback