Снимка: БГНЕС
fallback

Откриха тялото на 35-годишен мъж в отводнителен канал край село Отец Паисиево, община Хисаря, съобщи полицията в Пловдив.

Oще по темата

"Според съдебните медици мъжът е починал от измръзване", посочи Рогачев. Той уточни, че сигналът е подаден вчера около 16 часа на тел. 112. Става въпрос за мъж от село Стрелци.

Установено е, че той е направил опит да си пререже вените с пирони, които са открити у него, но не е успял. След това се е съблякъл гол и се е хвърлил в канала. По първоначални данни е престоял там около 7-8 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

179

преди 4 години

Да жалка и тъжна смърт най-вероятно на 1 отчаят от живота българин. И само да коригирам грешката, село Стрелци се намира в община Калояново. Село Стрелци и село Отец Паисиево са малки села със 99 % българско населие. Но това не е толкова важно. Важното е какво е подикнало този млад човек към такава жестока постъпка. Да почива в мир.

37

Анонимен

преди 4 години

Жалка смърт.

36

ДА

преди 4 години

Прекалено много новини е гледал по телевизията!На всеки български канал-едно и също.После филми на ужасите,екшъни,убийства и т.н.Това -развлекателни програми,комедии и романтични филми-НЕ!След още 1 месец в къщи-всички ще изкрейзим!

fallback