Снимка: БГНЕС
fallback

Кметът на община Аврен Емануил Манолов е наложил вечерен час в 17 села, става ясно от негова заповед, съобщи в. Монитор. 

Жителите на селата нямат право да излизат от домовете си от 21.00 до 05.00 часа. Рестрикцията е с цел да се спре разпространението на COVID-19. 
 
Вечерният час важи за селата Аврен, Бенковски, Близнаци, Добри дол, Болярци, Дъбравино, Казашка река, Здравец, Китка, Круша, Приселци, Равна гора, Синдел, Садово, Тръстиково, Царевки и Юнак.
 
Кметът изрично е казал в забраната, че дори и да бъде обжалвана, действието й остава в сила. Той обаче разрешава излизания при належаща нужда, като за това предварително трябва да бъде уведомен по телефона лично или да бъде информиран съответният кметски наместник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Ivo

преди 4 години

До ЖоТочно обртно е мнението им. Докато не преболедуват 70% от населението няма как да се спре! ФАКТ!!! Идеята на всички тези забрани е контрол и разпределение във времето. Не си прави илюзия нито за миг, че аз, ти, децата ни и всичките ни познати няма да го изкараме. Дори вече може и да сме го изкарали просто без симптоми. Друг е въпроса редно ли е здрав човек който го е изкарал и има пълен имунитет да е затворен като затворник. Това е пълно нарушаване на човешките права!!!!!!

23

Ivo

преди 4 години

....че от 21 до 05 навън е пълно с народ и се блъскат един в друг хората.....

22

Брадвата

преди 4 години

По принцип за *** си трябва вечерен час - в 17 по домовете и никакво мърдане до 7 сутринта. За цялата страна!!!

fallback