Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Като говорим за възможности, стоенето вкъщи е идеален момент за усвояване на нови знания. Екипът на Money.bg разговаря с човек, който много добре разбира от онлайн уроци.

Той дава ценни съвети, как можем да повишим квалификацията си, докато чакаме епидемията да отмине. Говорим за възможността да надградите знанията си вкъщи, в избрана от вас област. Направихме интервю с Дарин Маджаров, чиято образователна платформа Уча.се е сред най-големите у нас.

Още новини от света на бизнеса и икономиката можете да гледате в предаването ''Money.bg'' в събота, от 16.30 часа, по Bulgaria ON AIR! Повече по тези и други теми можете да прочетете на сайта Money.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

Много хора работят от вкъщи. Ама се чудя какво точно работят или само симулират, че работят. Мисля, че за и за тях хубавото време свърши.

18

Анонимен

преди 4 години

Значи професия счетоводител не ви трябва за да продавате... без значение сирене ли(или хладилници ли, ябълки ли, дрехи ли). А професия ветеринарен доктор трябва ли ви, *** Ганчовци? Или и ветеринарният доктор ви е излишен, вие и без него можете? Лесовъд трябва ли да има във вашето село? А, да... забравих... Според вас не трябва. То е важно само да гледаш кози и да сееш картофи. Нищо, че популацията на дивите прасeта ще изрови картофите, а лисиците ще носят бяс, а вълците ще ви изядат козите.

17

Анонимен

преди 4 години

Като ти дойдат от Комисията по незаконно придобито имущество, как ще обясниш лукса в който живееш, ако не си ползвал счетоводство? Ще кажеш, "ами неее, не съм продавал сиренето без счетоводство! Те мойте кози са мъжки, по 2 yя имат отдолу обаче вместо виме. Аз сирене нямам за продаване!".

fallback