Снимка: БГНЕС
fallback

Вечерен час се въвежда в Чирпан от днес за всички непълнолетни жители на общината. Заповедта е на кмета на общината Ивайло Крачолов, като мярка срещу ограничаването на разпространението на коронавирус, предаде БНТ.

Oще по темата

Вечерният час е от 19 часа, като за спазването му ще следят мобилни екипи от общината, полицията и преподаватели.

При нарушения на заповедта родителите на непълнолетните лица ще бъдат санкционирани. В общината се сформират и доброволчески отряди, които да помагат на възрастните хора.

Ще бъдат взети и още по-строги мерки за ограничаване на частните тържества и събирането на хора в селата на община Чирпан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Опапагалос

преди 4 години

Имахме шанса да контролираме заразата ,но алчноста и несериозното отношение на власт имащите ,пропуснаха заразата да мине през портите на държавата (границите) .Не видяхме адекватно прилагане на това извънредно положение а просто ваканция за м***лоумното поколение ,което и да е на даскало се тая .Никой не се престраши за крайните мерки за спиране на движението на вируса.Военните са като стадо което се разпуска вечер по домовете и на другия ден отново накуп ,защо не са отделени от обществото

8

Анонимен

преди 4 години

"Младежите ще трябва да се прибират вкъщи след 19 часа", а защо преди 19 да не могат да се прибират? Нещо ми убягва.

7

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам какво ще правят група сeлcки кeлeши навън?! Не са на училище- да стоят и да се занимават вкъщи с нещо интелектуално. После ще реват как лошата държава ги съсипала и ще ходят да берат ягоди на острова или да мият чинии в Испания.

fallback