Снимка: БГНЕС

Въпреки разясненията за наложените мерки, свързани с извънредното положение, все още се наблюдават желаещи да подменят регистрационните талони на автомобилите си, за да бъде вписано наличието на газовата уредба. Това съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата

За пореден път от там припомнят, че времето, за подмяна на регистрационните талони заради вписването на газовите уредби се удължава до края на месец май. Това означава, че водач, който не е извършил промяната и това обстоятелство не е отразено в регистрационния талон на автомобила, няма да бъде санкциониран за това при проверка от органите на "Пътна полиция". Гратисния период за това е удължен до края на месец май.

Няма необходимост от струпвания на граждани пред сградата за обработка на документи в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Пазарджик. Това създава предпоставки за нарушаване на правилата за безопасност наложени от здравните власти във връзка с мерките за ограничаване и предотвратяване на заразата с коронавирус. Служители от сектора постоянно разясняват на чакащите граждани това обстоятелство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase