Снимка: БГНЕС
fallback

Детски площадки, пързалки, люлки и всички съоръжения в големите паркове в Пловдив, както и квартални градинки и междублокови пространства, ще бъдат оградени със сигнални ленти. Това обясни пред "Фокус" изпълняващият длъжността директор на „Градини и паркове" инж. Георги Николаев.

Предприетите действия са в изпълнение на обявените от Общинския оперативен щаб мерки срещу опасността от разпространение на коронавируса. Вчера кметът Здравко Димитрово прикани родителите да се въздържат да водят децата си на детските площадки, защото в кризисната ситуация струпването на хора крие рискове от разпространение на COVID-19.

„Призоваваме пловдивчани да не късат сигналните ленти и предупредителните надписи, които поставяме. Нека като добросъвестни и отговорни граждани да спазват препоръките, тъй като става въпрос за здравето“, каза инж. Николаев. а

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Потрес

преди 4 години

Какво значи призоваваме?!?!Забранете и глобете!

6

Най-добре е така

преди 4 години

В случая правилно са сложили ленти. Не рискувайте здравето на децата. Днес времето е хубаво, ама заради тоя проклет вирус,няма как.

5

Дано

преди 4 години

А дано и в Стара Загора.В събота видях един куп майки с деца по площадките,едно си бъркаше в носа,после по катерушките и следващите деца пипат мръсотията-нормално за дете,но майките са за яки глоби. Щели да се побъркат у дома, било трудно-ами никой не е казал,че е лесно. Стискате зъби и трайте. Проявете се като отговорни родители

fallback