Кметът е най-вдясно. Кадър: bTV
fallback

След въведеното извънредното положение в цялата страна, кметът на село Скобелево в община Павел Баня участвал в масови тържества.

Появиха се любителски кадри от забавата, но самият той отрича снощи да е бил на купон. Получил сигнал за масово събиране в заведение близо до селото. Знаел, че става въпрос за негови приятели и отишъл да им каже, че е забранено, съобщава bTV.

"Предупредени бяха момчетата и ми обещаха, че след половин час този купон ще приключи", обясни кметът Ахмед Сюли.

Oще по темата
Той обясни кадрите от купона.

"По принцип, те са ми приятели повечето. Помолиха ме да седна, да ги уважа за няколко минути и да направят една снимка за спомен да имаме".

Купонът е бил по повод 30-ия рожден ден на Илхан, който събрал компания колкото да вдигнат наздравица.

"Направих глупост, съжалявам много за това. Просто исках само едно леко мероприятие", каза Илхан Пехливан.

Полицията научи от медиите за случилото се. Предстои проверка.

За нарушение сигнализираха и зрители от Пазарджик.

Според сигнала вчера няколко кафенета в центъра на града са предлагали кафе и напитки. Сред тях е и заведение, свързвано с името на общинската съветничка Таня Димитрова.

Тя твърди, че отворили след като здравната инспекция отговорила, че могат да го направят. След проверка от полицията заведението е затворено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

R1

преди 4 години

Какви хууубави и интелигентни физиономии има на тази снимка. Все нобелови лауреати. Ето заради такива безсмъртни народняци може скоро да има по нови 200-300 случая на ден. Много изпростя народа.

116

Анонимен

преди 4 години

На бялата тениска сякаш пише "Last ***". Очакваме "светкавична карма" за нарушителите на заповедта за извънредното положение.

115

БГ

преди 4 години

Лошото е. че болестта не подбира, иначе за тези нагли и самозабрави ли се хора няма да ми е жал, ако... Техните близки първи ще плюят по всичко и всички и ще вдигнат олелия до Бога, ако има летален изход за някой от тези "безсмъртни".Да живее България!

fallback