Снимка: БГНЕС
fallback

Полиция ще пази хранителните магазини, аптеките и дрогериите, съобщиха от МВР.

Заради епидемичната обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас, Народното събрание днес обяви извънредно положение в страната. Националния оперативен щаб излезе с препоръки, а министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед, според която ще работят единствено магазини за храни и аптеки.

Oще по темата

Във връзка с това МВР предприема мерки за обезпечаване с полицейско присъствие в районите на търговски вериги за хранителни продукти, аптеки и дрогерии.

Целта е осигуряване на обществения ред и предотвратяване на напрежение около тези обекти. Разпореждането на главния секретар е до директорите на СДВР и ОДМВР в страната, допълват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 години

В Германия на всеки метър има полицаи.Контрола е на макс.Но българия не е Германия.Нито ред има нито дисциплина м/у хората.

19

Щерю

преди 4 години

Да не се надруса яко някой в някоя дрогерия...

18

12_5

преди 4 години

Хора стига с тия маски.. Дамски превръзки стават също с един ластик..Пробвайте у дома , свикнетв..!! Евтини са , има ги бол...Лепят се ..я за носа или ушите!!Може и...половин сутиен .( Ако не става пт жената- ето повод да потърсим другаде)).....успех !!

fallback