Снимка: БГНЕС
fallback

Състоянието на двамата пациенти, заразени с коронавирус в Плевен, е добро, те остават под карантина.

Само един лекар и една медицинска сестра реално са имали досег със заразените в Плевенската болница, но всички служители в отделението също остават под карантина, предаде БНТ.

Няма струпване и опашки пред кабинетите на личните лекари. Повечето оплаквания са на пациенти с грип тип Б.

Не сме излизали от нормалния начин на работа при извънболнична медицинска помощ. Това заяви категорично пред БНТ д-р Нели Ноева от Диагностично–консултативен център І – Габрово.

Отпадна заповедта всички лекари, които работят в Областната болница, да нямат право да осъществяват доболнична помощ, съобщи още д-р Ноева.

Затова от днес лекарите се връщат към работата си в извънболничната помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

Купища новини за коронавируса с клоняща към нула полза от тях. Нула внимание за корупцията и некадърността на ГЕРБ, вкл. и по отношение на коронавируса. Такова навеждане на медиите пред управляващите не съм виждал в последните 60 години. Тази новина е едно от малкото изключения обръщала внимание на некадърността на ГЕРБ.

2

Стреснат габровец

преди 4 години

"Петима души от Габрово, които са се върнали от Италия и им е издаден болничен за карантина заради коронавирус, не са открити от МВР на адресите си. В момента се издирват и ако са нарушили карантината, няма да получат обезщетение. Това съобщи пред Би Ти Ви управителят на Националния осигурителен институт Ивайло Иванов."В Германия и Чехия щяха да ни глобят с по 120 хиляди евро. Направо ме стреснахте с това обезщетение.

1

Anonimen

преди 4 години

Снощния да нее и тия даса братята от тях не ковид ми и чума може да ловим

fallback