Снимка: БГНЕС
fallback

Гранична полиция предотврати опит за износ на над 7 800 предпазни маски от България. Те са били укрити в автомобил, управляван от гръцки гражданин, съобщава БНР.

Oще по темата

Той се е опитал да напусне страната ни през граничния пункт "Капитан Петко войвода". Откритите предпазни маски са били без документи за произход. Те са конфискувани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

IT

преди 4 години

Аз ви казах, че е крайно време да се спре интернета, че всички станахте експерти по всичко, но работите продавачи...До 10: Не те знам какви научни сайтове четеш, но е точно обратното. Вируса е по-малък от размера който хваща обикновенната маска драги ми професоре. И един въпрос с повишена трудност: Само през устата ли може да влезе или нямаш очи и уши...

16

Анонимен

преди 4 години

как пък не предотвратиха милиарди левове да бъдат изнесени в офшорни сметки на Лойко, Дебелян, Доган и всички приближени до властта през годините на прехода, а маските хванали...

15

Анонимен

преди 4 години

Преди да се опита да изнесе над 7 800 предпазни маски, той трябва да ги е купил от някъде. От къде? Нали в България те липсват в търговската мрежа? Така ли е?

fallback