fallback

Мелник е откъснат от света, след като придошлата река отнесе моста към града. Обилните валежи от последното денонощие в района повишиха нивото на реката и скъсаха временното мостово съоръжение. За щастие по време на инцидента не е имало движение и няма пострадали хора и нанесени материални щети.

"Не предполагахме, че атмосферните условия така ще ни заварят неподготвени", коментира кметският наместник на Мелник Сашо Филипов пред Bulgaria ON AIR.

В момента пътят от Автомагистрала "Струма“ до входа на Мелник се реконструира. Разширяването на моста също е част от проекта, който трябва да приключи в началото на юли.

Старият мост, който е строен още по римско време, е бил разрушен преди десетина дни, тъй като на негово място ще бъде изградено по-голямо съоръжение. От кметската управа увериха, че това ще се случи до няколко месеца. От общината увериха, че новият временен мост се поставя още днес и така пътят за Мелник ще бъде отворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Тия *** в коментарите фалират през 2 седмици. В една и съща държава ли живеем

8

Клавдий

преди 4 години

Така е колега, римски градеж пада само ако го бутнат варварите. И те го бутнаха, зер герберите са най-голямото природно бедствие. Нашествието на калинките.

7

Щирлиц

преди 4 години

Пролетта пак ни завари неподготвени. 17 мига....пардон часа дъжд и фалирахме.

fallback