Снимка: Facebook
fallback

Коронавирусът дойде, държавата се опитва по всякакъв начин да предотврати струпването на хора, отменяйки редовни събития и културни мероприятия. Хората у нас не могат да бъдат сплашени така лесно, стана ясно от снимка във Facebook група за Пазарджик.

Oще по темата

На фотографията се вижда как тълпа се струпва пред голям хипермаркет за усилено промоционално пазаруване. Според членове на групата така е всеки понеделник, заради „яките“ промоции. Не липсват и гневни коментари като: „Това българите сме овце! То ти казват да няма струпвания на едно място, те ще се качат един върху друг... Не само коронавирус! Има и друг грип, който е опасен за децата! Ама кво им пука.... Е така става разнасянето!“.

Други хора смятат, че това е презапасяване, предизвикано от паникьосването с коронавируса. Остава отворен въпросът кой е прав, но ясно се вижда как хората се струпват пред магазина. Питаме се, струва ли си бясното пазаруване, което може да доведе до по-бързото разпространение на вирусите в града и страната.

До момента в Пазарджик няма обявени заразени с коронавирус. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 4 години

Причината да се случи възродителният процес е, че помаците толкова са били изнагляли, че не е можело да си купиш и хляб СКО не говориш турски а там у Пазарджик ислямистите не си губят времето и всичките *** са се потурчили.

28

хах

преди 4 години

До Totenkopf 29Ходи си бий една злобарка да се успокоиш.

27

Гробокопач

преди 4 години

Човекът е един макровирус, а големите супермаркети са идеалната му хранилка;)))

fallback