Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback


Доброволна карантина в рамките на 14 дни - това призовават лекарите да направят всички онези, които се връщат от зоните с разпространение на коронавирус.

За да няма злоупотреби, медиците настояват да има необходимите доказателства, че пациентите са били в заразена зона.
Oще по темата


"Естествено трябва да бъдем информирани , че наистина се завръща от такова огнище, че наистина е бил в зона, рискова за развитие на коронавирус и че наистина трябва да бъде поставен под карантина", обясни Гергана Николова пред Bulgaria ON AIR.

За повече яснота и правила за болничните се обявиха и синдикатите, от КНСБ са категорични, че доброволния болничен, ако не е съгласуван с работодателя, ще доведе до редица спорове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Щерю

преди 4 години

Май, който доживее да посрещне здрав 2021 г. - ще е истински щастливец...

16

коментар

преди 4 години

Тая докторица от клипа, дето го раздава джипи я направиха медийна здезда бе! Всичко знае, от всичко разбира и все я канят акъл да дава постоянно! Ама то на думи е лесно, ама делата....бая се разминават с приказките.

15

Анонимен

преди 4 години

След като тоз вирус,що подобни щом тоз се явява мутирал усъвършенствуван от него подобни на рода им,които се разпространяват по въздушно капков начин и съществуват в тази среда при условия подходящи за развитието им,защо изследванията се състоят само върху болни хора или предполагаеми на тях преносители на тази вирусна епидемия след като съществуването на вируса е също в околната среда и може как се е настанил в нея да се установи що на място да се обезвреди чрез дезинфекция с карантинен период.

fallback