Снимка: Pixabay
fallback

Дете на една година ще бъде изследвано за наличието на новия коронавирус Covid-19. Това съобщиха от Инфекциозната клиника на Университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив.

От 10 дни детето е с висока температура и ларингит, а преди да постъпи в детското отделение на здравното заведение е било в Мюнхен, пише БНР.

Oще по темата

По-късно днес се очакват  резултатите от пробите за наличие на коронавирус на тримата настанени в пловдивската инфекциозна клиника пациенти - двама мъже и една жена, които са били на посещение в Италия и са потърсили консултация, защото са имали повишена температура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Бизнес

преди 4 години

Помощи от Германия за ракия и цигари и у нас безплатно лечение и разнасяне на вируси.Бях при нотариус и там една ромска фамилия искаше да им направят някакво пълномощно бабата да изведе дИщИрята и внучката извън България.Персоналът в кантората се изнерви докато ония се разберат кой на кого е представител и какво точно искат.Българският им беше трудно разбираем.Не е луд който яде баницата....

3

Анонимен

преди 4 години

Майката да не е на 14 години? Питам за една позната

2

Анонимен

преди 4 години

За детските се ходи до Мюнхен, после мюнхените се връщат да ги харчат тука, че е по-евтино. Казвам как се прави, не съм запознат с конкретния случай.

fallback