Снимка: БГНЕС
fallback

Възрастен мъж е станал жертва на брутално нападение на оживено място в Ямбол. Пострадалият е на 65 години, работил е в градския транспорт в Ямбол, съобщава bTV.

Oще по темата

Нападателят е 40-годишен, а нападението става на паркинг в ямболския кв."Златен рог". Потърпевшият е бил съборен на земята и многократно ритан. Нападението е заснето от случаен гражданин. Полицията веднага е дошла на мястото на побоя.

Мъжът е бил удрян жестоко с бухалка и е приет в болницата в Ямбол с опасност за живота на 19 февруари. Към днешна дата вече няма опасност за живота му.

Мотивите за агресията не са известни. Нападателят е задържан. Полицията е установила, че има и други криминални прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 години

Задържан е защото някой е снимал Затова казвам - винаги в такива случаи ако можете снимайте Камерата е новото силно оръжие Видяхте също и хулиганите в автобуса са задържани защото има запис от камерите в автобуса Винаги когато имате конфликт или видите такъв , първата ви работа е да почнете да снимате видео с телефона си Иначе ще ходиъе с години по следователи и съдилища

19

Анонимен

преди 4 години

Мотивите са известни !Бил спал с жена му ама тя не са давала лесно .

18

Анонимен

преди 4 години

Който си мери приказките с непознати не е бил бит .*** да обиждаш на роднини ...Гледам едни ченгели бият един .Питам ги закво го биете ?А те викат ;- Псувал полицията и Бойко Борисов

fallback