Снимка: архив, БулФото
fallback

Утре ще бъдат готови резултатите от изследване на туриста, починал вчера в хотел в Банско.

В Националния център по заразни и паразитни болести в София е изпратена белодробна тъкан, на която ще бъде направено изследване за липса или наличие на коронавирус.

Oще по темата
По предварителни данни починалият британски гражданин от китайски произход в хотел в Банско е имал сериозен сърдечен проблем и е претърпял операция миналата година, съобщи д-р Ангел Кунчев - главен държавен здравен инспектор, за БНР.

Мъжът е пристигнал от Великобритания и по отметките в неговия паспорт не е посещавал Китай от 2018 г, каза още д-р Кунчев.

Персоналът и гостите на хотела са под наблюдение. Починалият мъж пристигнал преди няколко дни от Лондон, където живее от дълги години.

Снощи той се почувствал зле и загубил съзнание. Дошлият на място екип на Спешната помощ само констатирал смъртта му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Додо

преди 4 години

Британски гражданин. 3-та генерация, чист британец. Монголоид! Явно, съдбата, природата и реалността са нацисти, ксенофоби и расисти, щом не признават стипулатите на глобализма, според които британец е всеки, който стъпи на британска територия. Бързо, и трите да бъдат баннати от фейсбук, инстаграм, туитър и ютуб. #меченце _ #цветенце! И още, Меркелица и господарите й дали ще отворят границите за коронаворус #бежанци? Като нищо!

18

Анонимен

преди 4 години

е нали уж го бяха изследвали за вируса и каква е файдата ако само в София при *** има тестова, ами купете за всички болници бе ***, или пазим парите за магистралките на Боце

17

Gost

преди 4 години

А някаква карантина има ли на хотела до излизане на резултата? Май всички бягат към родните места! Пълна безотговорност на управляващите!

fallback