Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията в Разград работи по сигнал за агресия между деца в училище, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 7.30 часа тази сутрин в класна стая на гимназия в Лозница възникнала разправия между две 14-годишни момчета и две момичета - сестри на 15 и на 17 години.

При последвалото сбиване едно от момчетата е ритнало в стомаха по-малката от сестрите. Пострадалото момиче изгубило съзнание, като незабавно е транспортирано в разградската болница, където след преглед и оказана медицинска помощ детето е освободено за домашно лечение.

Непълнолетните участници са разпитани от разследващ полицай в присъствие на инспектор от Детската педагогическа стая. Случаят е докладван на окръжния и на районния прокурор.

Образувано е бързо производство за нанасяне на средна телесна повреда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Веднага

преди 4 години

България,да подпише Истанбулската Конвенция.Да се въведат,полово неутрални тоалетни в училище и да се обучават подрастващите,че полът е само в главата.Днес си на кеф и си един пол,утре си в лошо настроение и си друг пол.Веднага,да бъдат назначени полово-неутрални учители и психолози,които да работят с подрастващите.Думичките като "той" и "тя", задължително да бъдат забранени.А,сега сериозно по темата:Децата в училище, винаги са се биели,псували и са се подигравали едно на друго.Това не е новост

28

Анонимен

преди 4 години

До До: ОсновнотоНа 14 г. човек може да осъзнае що е това осакатяване и що е това убийство.

27

До: Основното

преди 4 години

Хубаво, но все пак е на 14!!!Вие на 14 някъв вундеркинд ли сте бил/а!? Може :)

fallback