Снимка: БГНЕС
fallback

България отбелязва 147 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Възпоменателни прояви ще има и днес в цялата страна, съобщава Bulgaria ON AIR.

В столицата от 17:00 часа в храма "Св. София" ще бъде отслужена Архиерейска панихида. Церемонията-поклонение пред Паметника на Апостола на свободата е с начало 18:00 часа. Ще има засилени мерки за сигурност.

Желаещите да присъстват ще имат достъп до събитието през 3 контролно-пропускателни пункта. В рамките на целия ден се забраняват престоят и паркирането на автомобили на улиците около паметника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Миткалото

преди 4 години

подобен сън.Сезона и датите съвпадат но при него липсва и т.н.НА 5000 км в 02 часа при минус 25 гр.съм заграден от 6 младежа доста по едри от мен и 1 на моят ръст а зад гърба ми 1,50 м сняг и т.н.Целта сам с/у е -да се отскубнеш.И ето чудото - сънят които сънувах,къщичките,пътеката по която бягам,оградата зад която спирам за кратко,коловете, иска ми се да взема 1 кол ида ги убия но са 7 ,бягам и се скривам в -от съня си место.Чувам гласовете ,питат.Благодарен съм на 2 огняри ,че не ме издадоха.

25

Миткалото

преди 4 години

Когато искаш да направиш нещо различно, независимо от времето в което живееш, започнал ли си някакво дело ти знаеш и очакваш ,че може да те убият.Около 1980 г ,имаше имаше в Бургас 1 кораб-ресторант.Вечерта беше тъмна ,пътечка ,тръстики - но още като видях ,веднага се върнах на зад и т.н. - но вече си имах едно на ум.По късно сънувах един сън и след него се стремях никога да не забравям поне тези къщички и терен. Където ходех и спирах винаги се оглеждах.Питам се дали Левски не е сънувал -след

24

Анонимен

преди 4 години

Дал си е живота напразно, по-добре да бяхме станали турски вилает отколкото най-изпадналата нация в цяла Европа. И без това в Бг останаха само *** повечето, от които се турчеят.

fallback