Снимка: БГНЕС
fallback

Четирима гръцки граждани, пострадали при катастрофа на АМ “Тракия“, са приети в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, съобщиха от лечебното заведение.

Oще по темата

Гърците са се връщали от Боровец и са пътували към Пловдив, когато колата им е била ударена от ТИР с чешка регистрация. В лекия автомобил са пътували трима мъже и една жена на 21 години. Те са откарани от екипи на ЦСМП-Пазарджик до Областната болница.

Прегледите от медиците са установили, че двама от мъжете са с травми на главата, а един с травма на шията. Младата жена е била с травма на лицето. Всички пострадали са прегледани и консултирани с хирург. Направени са им изследвания и образна диагностика.

Не се е наложила хоспитализация в болницата. Гръцките граждани са изписани за домашно лечение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

. Деана

преди 4 години

В България са най лошите закони и продажници и повечето шофьори са лоши и невнимателни .

3

Анонимен

преди 4 години

Пак ли чужденци са направили поредната катастрофа? Май всеки чужденец докато премине през България, прави поне една катастрофа.

2

Птп

преди 4 години

Тираджийте,повечето са директно за затвора.За тях няма ограничение на скоростта,няма правила.Пуска мигача и тръгва хич не му е къде са другите участници в движението.Ограничение на скоростта за тях НЯМА.Ако не се вземат мерки адекватни да се озаптят по-лошо ще става.

fallback