Снимка: Pixabay
fallback

Учителката от Хисаря, която беше заловена да шофира пияна, се изправя пред съда, съобщи bTV. От прокуратурата ще внесат обвинения срещу нея в Районния съд на Пловдив.

В сряда сутринта Тонка Драгиева е задържана пред училището, в което работи. След проверка е установено наличието на 1,85 промила алкохол в кръвта й. Жената е шофирала и с изтекла шофьорска книжка.

44-годишната учителка твърди, че предната вечер до късно е празнувала сватбата на свой приятел и е консумирала само вино. Тя определя инцидента като голяма грешка.

Oще по темата

Димитрова ще бъде дисциплинарно уволнена. Грозят я лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Стига

преди 4 години

Вече 24 часа занимавате цяла България с една достойна учителка,призна си вината... осъдиха я е и,големите престъпници и секунди не им отделяте.всичко срещу нея е скълапено.

47

Анонимен

преди 4 години

Грешка е..даскалицата е пила мин.вода,но има пиянска физиономия,с тия високи заплати има пари за алкохол

46

Язваджиев

преди 4 години

Който не е грешен и никога не е грешил, нека пръв да хвърли камък. Явно не си давате сметка, че тази жена ще бъде осъдена по строго от необходимото заради медииния натиск на "мисирките". Заради двойния аршин на съдебната ни система която е пълна патодия. И заради липсата на прецедента в БГ правото. При същите условия бяха хванати много известни *** и мисири и им се размина с глоби. Някои депутати и музиканти, известни звезди даже убиха хора, но... нищо.

fallback