fallback

Огромно количество марихуана беше заловено на граничния пункт "Капъкуле", съобщи Bulgaria ON AIR. 2070 кг са били скрити в тайник на ТИР. Превозното средство се пробвало да влезе в Турция през границата с България.

Турските власти смятат, че това е най-голямото единично количство марихуана, залавяно някога на сухопътните граници на страната. ТИР-ът бил с чуждестранна регистрация и превозвал торове. Той бил счетен за подозрителен от граничните служители и след това подложен на допълнителни проверки.

38 милиона лева е стойността на открития наркотик. По сегашна информация ТИР-ът пътувал от Италия за Грузия.Шофьорът му е задържан

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Демек у нас няма проблем, влиза излиза и нашите спят ... добре че са били турците пак.Чудя се дали има схема на нашите КПП-та и като си платиш може и танк да вкараш, но ще пише трабант на части.Държавата цирк.

11

Анонимен

преди 4 години

38 милиона разделени на 2070 кг. са 18300 лв . на килограм. Вие от редакцията да не сте пушили нещо от въпросния ТИР? Кого заблуждавате с тая фалш информация? Виждал съм доста съдебни решения и оценката варира според качеството 6-8 лв на крам 6-8 хил на килограм по 2070 кг. 13-16 мил. лева - ето ви реалната цена за целите на съдопроизводството !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Що хванатата от турците марихуана е била пропусната от българите, и сумата е обявена в български лева ?

fallback