Снимка: БГНЕС
fallback

Под ръководството на Окръжната прокуратура тази сутрин започна полицейска операция в добричкото село Стожер, съобщи агенция "Фокус". Служители на ОДМВР- Добрич са блокирали населеното място. Изградени са и контролно- пропусквателни пунктове на всички входове и изходи на селото. Изявление направиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура- Варна.

Целта на операцията е противодействие на битовата престъпност, както и престъпленията по транспорта. Проверяват се хора и автомобили.

Издирват се обвиняеми, срещу които има повдигнати повече от две досъдебни производства. Ще бъде извършена и проверка на криминалния контингент. 

Oще по темата

За втори път през последната седмица се провежда такава специализирана полицейска операция в съдебния район на Окръжната прокуратура в Добрич. На 6 февруари органите на реда от ОД на МВР в Добрич заедно с жандармерията проведоха операция против битовата престъпност в три квартала в Добрич- "Изгрев", "Балик" и "Иглика".

Очаква се специализираната полицейска операция в село Стожер ще продължи до късно тази вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

дърт

преди 4 години

Поредната "акция" тип - Много шум за нищо!

10

Анонимен

преди 4 години

похвално,трябва непрекъсната борба с престъпността,не само акции,хората трябва да могат да разчитат на реална помощ и защита от полицията,все пак това е смисъла и,да се усеща присъствието и и да има ред

9

БившМилиционер

преди 4 години

Объркали са мястото, трябва да блокират карето на властта.Министерски съвет, съдебна палата, прокоратура и парламент.Там са най-големите кръвопийци на народната кръв.

fallback