Снимка: БГНЕС
fallback

Рано тази сутрин по искане на Планинската спасителна служба 14 военнослужещи от 61 Стрямска бригада с две безпилотни летателни системи и четири единици техника се включиха в акцията по издирването на изчезналите в Стара планина баща и син. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.

Oще по темата

Военнослужещите действаха под ръководството на командира на 61 бригада бригаден генерал Деян Дешков. С помощта на безпилотните летателни апарати те извършиха оглед от въздуха.

В събота спасители доброволци успяха да обходят всички точки, до които биха могли да стигнат двамата изчезнали. С тях няма връзка от сряда следобед.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16"Термосензорите са за топли тела."Мерси! Линейките са също предимно за топли тела, а катафалките за студени.Нали целта беше да се намерят още живите планинари!

16

Анонимен

преди 4 години

Поредните, но не и поседни лауреати на наградата "Дарвин"

15

Totenkopf

преди 4 години

Един ден наемниците главорези от така наречената армия ще се разправим с тях по бързата процедура, това не е наша армия, а чужда, окупационна, изстрадалия народ им плаща заплатите, а те служат на чужди корпоративно петролно интереси. Овчари кашици постоянно ги гледам как пазаруват в униформите си, а по закон много добре знаят, че не могат да носят униформите си извън поделенията си в мирно време, освен при бедствия и аварии. Приготвили са си и фесовете си и само чакат новите си господари!

fallback