Снимка: БГНЕС
fallback

Двама души са загинали, а трима са тежко пострадали при катастрофата тази вечер край Русе. Това съобщава "Дарик", позовавайки се на Спешна помощ в крайдунавския град.

Сигнал за инцидента бе подаден около 18,50 часа. По първоначална информация в участъка между градовете Русе и Мартен са се ударили две коли и тежкотоварен камион. На място бяха изпратени линейки, екипи на полицията и на противопожарната служба.

Oще по темата

От Спешна помощ обясниха, че двамата загинали са мъж и жена на възраст между 20 и 25 години, които са били в едната кола. Останалите трима, които са пътували в същия автомобил - две момичета на 15 и на 17 години и 27-годишна жена, са пострадали тежко. Те са откарани в Университетската болница "Канев" с множество травми и наранявания.

От полицията съобщиха, че предстои оглед и изясняване на причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 9 Браво ! От 9 коментара ,само твоя е истина.

10

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 2 Я стига с тая тиква , бе. Засрами се .Болен си.*** на психолог.

9

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези пътища !!! Като виждаш,че не стават,ще шофираш съобразено,както не ядеш храна,която е развалена ! Един път " асфалт не се яде" ,после " нямаме пътища".Не ви е виновен Борисов ! Кой друг преди него и ЕС направи повече за " Пътна инфраструктура " НИКОИ !!Ясно е,че пътищата са зле,но по-зле от тях е манталитета на шофиране,прекалената самоувереност,чувството на себедоказване съчетано с примитивните умения за преценка на обстоятелствата ! *** вечно бърза и е нервен !

fallback