Снимка: БГНЕС
fallback

Цистерна с вода се преобърна към 8.20 ч. тази сутрин на пътя Симитли-Предел в местността Баба Цвета, съобщава БГНЕС.

Oще по темата

Цистерната е превозвала изворна вода на цех за бутилиране в Благоевград и е пътувала към града. На дясна крива цистерната поднася и се обръща на пътя. Малко преди този завой има опесъчаваща техника на пътноподдържащата фирма поради заледения участък. По чудо цистерната не се е блъснала в опесъчаващата техника.

На пътя е разлята много вода. Според пристигналите на мястото специалисти проблемът е в несъобразената скорост и във връзката между влекача и прикаченото ремарке. Движението се осъществява само в едната лента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Икономист

преди 4 години

Управляващите вместо да карат цистерните с вода в Перник, те ги бутилирали. Освен ако нен са се обърнали като тази на прохода Предела. Бившият министър председател няма вода, с която да гаси пожарите в България. Следващата му работа ще е безработен политик, желаещ да управлява полицията в Банкя. Това е възможно само, ако си е платил членския внос в БСП лично на Корнелия Нинова.

8

Щерю

преди 4 години

То, колкото няма вода - тоя гътнал цяла цистерна...

7

Анонимен

преди 4 години

Обърнете внимание на "изворната вода", как си я мъкнат с цистерна на Х километра за да я бутилират и вие си мислете колко е изворна.По тази логика и тази в чешмата ви е от някой извор докарана до вас.

fallback