Архив: Булфото
fallback

Грипна епидемия е обявена в София, областите Кърджали и Хасково и община Луковит.

От днес, 27 януари, до 4 февруари (включително) поради висока заболеваемост ще бъде преустановен учебният процес във всички 273 училища в София, съобщиха от Министерството на образованието и науката.

Учениците ще започнат учебни занятия на 6 февруари, тъй като 5 февруари е обявен за неучебен ден поради края на първия учебен срок.

Само в столицата вкъщи до 6 февруари ще останат около 130 хиляди ученици. Лекарите съветват по-големите деца да не използват времето да се виждат с приятели, а възрастните да не подценяват симптомите и да търсят медицинска помощ. 

До второ нареждане се спират детските и женските консултации, ограничават се плановите операции и свижданията в отделенията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Shark

преди 4 години

А така, сега ще напълнят МОЛ-овете и кафенетата по цял ден. После що били неграмотни, че какво и колко учат през годината, че да са грамотни. Ако се съберат учебните дни през годината сигурно ще се получи интересен резултат. Ама то няма нужда, резултата се вижда...............

7

.....

преди 4 години

Били сме даскали друже,знаем как стоят нещата.Не ми вади от9кладенеца вода,знам за кво става реч.Я върви малко ти да видиш как се работи при частници а не да ми се криеш зад Кой каквото учил.Може да си и с 1 година знания и калинки.Айде холан от такива комплексари,веднага скачат

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Защо не станеш и ти един даскал, та да се видиш с пари и свободно време.Впрочем, добре е да се знае, че всички ваканции, включително грипни и дървени, както и почивни дни покрай избори, матури и т.н. за учителита са си обикновена годишна отпуска по чл. 155.

fallback