Снимка: БГНЕС
fallback

След агресия в пловдивско училище бащата, нахлул в класна стая в опит да се саморазправи с ученик, може да получи обвинение за хулиганство.

Oще по темата

Мъжът е влязъл по време на час, след като дъщеря му се оплакала, че ученик от горен клас я е ударил.

Директорът на училище "Княз Александър Батенберг" Анета Вълева заяви пред bTV, че не е имало никакво спречкване, а момичето дори не е потърсило лекарска помощ. По думите й, става дума за бутнат чин, който се е ударил в детето при смяна на кабинетите, но не е имало никакви сериозни травми.

„Децата разказаха, че когато бащата на момичето е влязъл в класната стая, е бутал учителката и е удрял ученика“, заяви още директорът.

Ученикът е невредим, но не е бил на училище. Заради стреса и преподавателката е в болнични.

С децата са работили и психолози. А мъжът е бил задържан за 24 часа, след което освободен, но прокуратурата е образувала досъдебно производство, като се очаква да се повдигне и обвинение за хулиганство на бащата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

До потенциален бащаБраво!Така се създават синчета-гейчета. Ако потенциалното гейче нарани момиче, щото го е страх да дели мегдан с момчетата и някой се опита да респектира гейчето, тогава гейчовият татко търча да защити отрочето си, защото то горкичкото е много деликатно и обидчиво.Браво бе, потенциален татко! Някоя джендърска организация ще ти присъдиотличие, браво!

34

Трактора

преди 4 години

Сополите и малките л**ненца разбират само от бой. Ако е възпитано правилно той няма да прави подобни изцепки. Ако не му зашиеш 2 шамара да му писнат ушите за 3 дена той няма как да разбере, че е направил нещо нередно, просто такова му е възпитанието. Аз също бих постъпил така, защото сега ще съм спокоен, че дъщеря ми няма са е обект на тормоз.

33

баба Дена

преди 4 години

.....пак учителят виновен,че отрочетата не се възпитават у дома...огледайте се и пишещите тук,със същата арогантност пишете както се и държите сред хората....децата на кой да приличат.....сигурно на учителя!???????

fallback