Снимка: БГНЕС
fallback
15-годишно момче е паднало през прозореца на Английската гимназия "Гео Милев" в Русе тази сутрин, съобщи bTV. Инцидентът е станал преди да започнат учебните занятия.
 
Тийнейджърът е загинал от нараняванията си при транспортирането му от спешния екип към болницата. 
 
Полицията е на място, за да установи дали деветокласникът е бил бутнат или е скочил сам.
 
Момчето е било от добро семейство, не е имал притеснително поведение, заяви директорката на училището Маргарита Янакиева.
 
С децата в училището ще работят психолози.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Ум....

преди 4 години

...ниченце-шестаченце предубедено, преди около три години същото това момче се е хвърлило от балкона на семейния апартамент. Някакъв компетентен твой коментар за семейството ще чуем ли?

59

6

преди 4 години

До Шестакът..Защо детето се е самоубило в училището ? За да накаже със смъртта си бездушните "педагози " , съученици ...То е адресирало виновниците ! Било е самотно , било е нещастно , страдало е от неразбиране на макар и своите фантастмагории ,както пише исамата майка . а ако е било от друг град ...не ми се говори ! Класът колектив ли е бил ? Той имал ли е място в общуването съссъучениците си ? Никакви хапчета , никакви психиатри не помагат , ако социалната среда е пуста , празна и егоистична

58

Шестакът..

преди 4 години

...продължава да настоява, че дете, което се лекува при психиатър след опит за самоубийство и има назначена медикаментозна терапия, е грижа главно на директорите на училищата, в които учи - те са отговорни, ако с него се случи нещо лошо, а не онези, които експертно са разрешили обучение по общия ред.Ид.иотизмът няма край

fallback