Снимка: архив, БулФото
fallback

Край подлез на магистрала "Струма" са изхвърлени големи количества животински отпадъци, сигнализираха жители на Дупница.

Поне три-четири каруци кости и животински отпадъци са изхвърлени край подлеза на пътя за с. Блажиево под АМ "Струма", установил дупничанинът Ивайло Иванов. Той пътува всеки ден до Блажиево по фермерски дела, предаде БНР. 

"След Нова година бяха изхвърлени кокали, глави, шкембета, черва на говеда, на прасета и т. н. Това е в махала Ценеви", обяснява той.
 
Кой изхвърля нелегално костите и животинските остатъци, не е ясно, вероятно има нелегална кланица наблизо.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

При Тиквуня е ТАКА !!!Дуржавата е разграден двор.Всеки краде колкото може.А най-много краде Главанака от Банкя щото цялата власт е в неговите ръце.Народа *** та ***.

13

Анонимен

преди 4 години

Ето това е манталитета на 80 % от Българдските граждани. Всички искат високи пенсии и заплати, безплатно здравеопазване, образование и всичко ако може да е безплатно. Същевременно изхвърлят *** навсякъде, даже внасят от чужбина, като ги горят и тровят хората. Източват водата от язовирите като всеки както може краде вода, ток и каквото се сетите. Е такива хора в каква Държава заслужават да живеят .

12

Анонимен

преди 4 години

"До като това деяние не се криминализира ,нещата няма да се оправят!"Че то си е криминализирано. Реално е забранено да изхвърляш отпадъци на неопределени за това места.Ако пък говориш за кланицата... Това също е криминализирано. Не можеш без документи да отвориш такова място. Трябват си разрешителни от една купчина места.

fallback