Снимка: Булфото
fallback

Двама са задържани за жестокото убийство на 18-годишно момиче от Галиче, съобщава Нова тв по неофициална информация. В момента се провеждат разпити. Задържаните са криминално проявени. Преди година те са пребили жител на Галиче с камъни.

Oще по темата

Момичето бе намерено рано тази сутрин в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло.Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е ученичка във врачанско училище.

Според съседи момичето било кротко и добро. Андрея често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Анонимен

преди 4 години

Dobre e do kato nqma spazvane na zakona taka shte e

93

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да има такова убийство в Галиче или на друго място -защото няма държава.Ние живеем в тази държава трябва да сме сигурни че като се приберем у нас ще сме в безопасност -колка от вас се чувсват в безопасност в една държава на кукловоди .Стига сте били кукли на конци трябват протести

92

БДЖ София

преди 4 години

Грешката е на Управлението на ГЕРБ,Живков беше железен такива цял живот чукаха камъни в Затворите,колко убиха и изнасилиха?Няма реакция само се казва по ТВ.Анархията залива държавата-територия,милицията трябва да контролира,селата за обезлюдени живеят пенсионери и некой етноси..Пълна джунгла.Няма да има решение,важното е футболното игрище в Банкя.

fallback