Снимка: БГНЕС
fallback

Майка на две деца бе открита мъртва на плажа в Созопол рано тази сутрин, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Въпреки силния вятър снощи, около 19 часа вечерта, 42-годишната жена казала, че излиза да се разходи. След като не се прибрала в продължение на три часа, съпругът й се обадил в полицията, съобщава "Флагман". Акцията по издирването й продължила цяла нощ, но тя така и не била открита.

Около 7,30 сутирнта днес обаче е подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е било намерено в началото на плажа на Стария град.

Полицията работи по две версии, като основната е самоубийство. Другата е, че става въпрос за нещастен случай - жената се е подхлъзнала на скала. В семейството не е имало дрязги между съпрузите, липсвали са и битови проблеми. Съпругът е ветеринарен лекар, бивш член на Поземлената комисия в Созопол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Totenkopf

преди 4 години

Хахахах даже кучето ми няма да се хване на тази "история" как излезнала на студа сама да се разходи, че стигнала чак на плажа. Явно с мъжа и имат сенчест бизнес и е ликвидирана от аверите си или от любовника и.

7

Анонимен

преди 4 години

Най-после едно семейство, в което нямало дрязги.

6

Анонимен

преди 4 години

Ония ден пък почина жена на 92 г маика на 3 деца

fallback