Снимка: Pixabay

Хванаха 15-годишен пиян младеж да шофира в Кнежа, съобщи bTV. Момчето се е опитало да избяга от органите на реда.

Вчера автопатрул в Кнежа подал светлинен и звуков сигнал за спиране към водач на лек автомобил. Шофьорът обаче не спрял, продължил да кара като на моменти спирал колата, за да може патрула да го доближи, след което форсирал двигателя и потеглял отново.

Полицаите били принудени да стрелят два пъти със стоп патрони, за да спрат нарушителя. Единия патрон е бил изстрелян в безопасна посока, а другият- към задната броня на лекия автомобил. Пострадали при случката няма.

Колата вече не била в движение, но водачът отказвал да слезе. При направен опит да бъде изведен, младежа оказал съпротива, а след задържането отказал да се представи. При извършена проверка е установена самоличността му.

Момчето е задържано в срок от 24 часа. След направена проба с техническо устройство, станало ясно, че момчето е шофирал след употреба на алкохол. За случая е уведомена Районната прокуратура и е образувано бързо производство.

Коментари Напиши коментар

25

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 1Това пияно "дете" е можело да прегази някой, карало е без книжка, гъбаркало се е с полицаите, че и съпротива е оказало !!! Няма да стрелят ли? Това ако бе станало преди 30 години, първо щяха да го млатят на място с големите шамари, докато се нап.кае и нас.ре, а после щеше да отиде в ТВУ да го правят там човек със сопата !!! Какво дете е тоя хъхpeщ ***? За такива само бой !!!

24

Анонимен

преди 3 години

До Алоу, шегаджиите...Непълнолетен е, това е ясно.Но не ни съобщават дали вече не е горд баща на няколко ползвателЧета на всевъзможни помощи и надбавки.

23

Totenkopf

преди 3 години

Ми те за това му викат СТОП-патрон. Служи за да те спре.