Снимка: Pixabay
fallback

Очаква се над 8000 души да посрещнат 2020 г. в Пампорово, съобщи Bulgaria ON AIR. Хотелите в целия курорт са пълни. Сред гостите на курорта са българи, румънци, турци, гърци, руснаци, ирландци.

Празничен пакет да три дни в петзвезден хотел в курорта илиза около 450 лв. на човек. Кувертите за ресторнтите за празничната нощ варират от 100 до 200 лева в зависимост от категорията на хотела.

Освен празнично меню, хотелиерите и ресторантьорите ще приготвят и местни родопски специалитети. Организирано е и посрещане на гостите с родопски каба гайди.

За всички почитатели на зимните спортове са отворени шест ски писти, а дневната карта в Пампорово струва 62 лева. С нея туристите могат да използват 15% отстъпка за новоткрития SPA център в курорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 4 години

Неловко преувеличени туристически "параметри"! Като тези от лятото! Типично за държава от тип Лайнняро-българия! Иначе страната България си е прекрасна!

40

Бургазлия

преди 4 години

местни родопски специалитети ??? Високопланински Селендури жентълмени от Смолен не могат да ви направят една млечна салата за местни специалитети говорят.Кое е местното бе селяццции.Била и Лидъл местно ли го броите Салатите. Никога повече туризъм в Смолян !!! Това е пропаднало и мързеливо село и с Пампорово са за без коментар. В Швейцария излиза в пъти по евтино по качествено обслужване и преживяване дори с билетите двупосочно приспаднати от селската кръчмена kочина Пампорово -смолен.Аребаста

39

До 41

преди 4 години

То и в Пампорово в механата ще има само селяни, които ще си пробутат простотиите, като се напият и крещят, а храната ще е менте със сигурност.

fallback