Снимка: BulFoto архив
fallback

Пиян 19-годишен младеж предизвика тежка катастрофа на бул. „Левски” във Варна, при която пострада непълнолетно момче. Инцидентът станал около 23:40 ч., на бул. "Васил Левски", в района на кръстовището с ул. "Царевец", съобщава „Булфото“.

Oще по темата

Младежът бил зад волана на "Фолксваген", по време на движение, блъснал попътно движещ се "Шевролет". След удара се завъртял и се блъснал последователно в пътен знак, мантинела и рекламно табло. По време на каскадата непълнолетният му приятел изпаднал от колата и се е ударил в паркиран автомобил. Момчето е настанено в болнично заведение с тежки травми и опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

При направените проверки е установено, че водачът на автомобила е управлявал след употреба на алкохол над 1,2 промила в издишания въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се посощват истинските имена на престъпници,подсъдими,криминално елементи и т.н.Стига вече с тези завоалирания стил 90те...."възрастна жена беше нападната"..."нарко барони","мастит бизнесмен","тинеджър джигит"","40год.мъж бе заловен"..и т.н.Хората искат да знаят кои са !Защото те са между нас.Да бъдат посочени и да си заслужат наказанието или възмездието!

22

Щирлиц

преди 4 години

Хайде сега другарите джурналисти,да си напънат мозъците, и преведат на български език чуждицата "....ейджър".

21

Анонимен

преди 4 години

Иван рилски здравейте не знам защо никой не споменава че шевролета е такси и си е карал нормално в своята лента .И че са карали синчето да повръща за да се откачи и на ново да излезе да убива хора . Браво на родителите

fallback