Снимка: Булфото
fallback

Тежък трафик се очаква по пътищата из цялата страна заради предстоящите празници, съобщи Bulgaria ON AIR. Засилени проверки на патрулите има навсякъде, като част от тях ще се извършват от немаркирани коли.

Служителите на органите на реда ще следят за превишена скорост, употреба на алкохол и наркотици, както и дали автомобилите са оборудвани за зимни условия.

Заради трафика от 16 ч. до 20 ч. движението на камиони над 12 тона ще бъде ограничено по автомагистралите и натоварените пътища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

вгз

преди 4 години

Целта на закона е да има такъв на хартия, но да се прилага, както на управляващите им отърва. Именно за това рецидивисти с по 20+ присъди са на свобода, именно за това убийци на умишлени и неумишлени убийства са с условни присъди. Това ще е така, докато не се появи рестриктивен закон, който вменява задължения на държавните служители да спазват и прилагат останалите закони. Това ще удари и съдиите с техните присъди, както и всички останали структури в държавата.

16

вгз

преди 4 години

17, това, което си го написал, е много ***. Или ще са коли на КАТ и ще са обозначени, или после снимките от останалите ще паднат още на първа инстанция - Административен съд, съответна област (София, Варна и т.н.).В Германия, Австрия, Швейцария камерите са по пътя, но има достатъчно персонал и автоматизация на процеса. Всички камери минават задължителните годишни метеорологични тествания, за да не може и по този параграф нарушителя да обжалва.

15

ghj

преди 4 години

Днеса, ето Ви идея за статия. Напишете една статия как се използва Й, че неграмотните са повече от грамотните вече. Изпростя народа.

fallback