Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Проверки на болниците за злоупотреби и нередности се правят от близо две години.
Oще по темата


Така вътрешният министър Младен Маринов коментира договорката постигната между протестиращите медицински сестри и премиерът Борисов за засилени проверки на МВР, ГДБОП и Икономическа полиция в болниците, предаде Bulgaria ON AIR.

От МВР поясниха, че работата им ще бъде фокусирана върху сигналите, които постъпват, а в преценката си ще се доверяват на здравните специалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Идеалист

преди 4 години

Всико в тази изпразнена от съдаржание държава е прогнило, тъпо и просташко. Който си направи труда поне да изгледа 20 мин. от срещата на ББ с медицинските сестри, няма да е далече от мисълта: Българiя се управлява от напълно некомпетентни хора, които никога не са имали разбирания за това. Тяхното ниво е да командват някаква бандитска групировка и то на средно ниво. Гледайте записа от срещата, защото е толкова срамна, че скоро ще а изтрият от You Tube.

2

Анонимен

преди 4 години

Протестът на медицинските сестри и исканията им за нормални заплати, след срещата им с Падишаха, се видоизмени странно в ченгеджийско слухтене, доноси и разпити за далавери.Обичам тази държава! Обожавам населението и управляващите и!

1

спец по все

преди 4 години

Не знаех,че мвр разбира от медицина..

fallback