Снимка: Булфото, архив
fallback

71-годишен мъж от Бургас е починал след като е бил ударен на пешеходна пътека в късния следобед вчера, съобщиха от МВР.

На бургаската улица "Стефан Стамболов", в района до бензиностанция "Петрол" в посока ул. "Струга", дядото внезапно е излязъл на пътното платно и е бил бутнат от лек автомобил, управляван от 25-годишен младеж.

Пострадалият бил приет в реанимацията на бургаската болница, но по-късно починал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Кифладжията

преди 4 години

Тука в Австрия имаше една женска тръгнала с колело, без светлоотразителна жилетка, да си носи децата на село в онези кошчета, дето се дърпат отзад, нали знаете. Резултатът е ясен: децата на парчета, тая тежко ранена.Мислете, бе хора. Всеки шофьор може да допусне грешка, никой не е застрахован, но ако сте предпазливи няма да ви се случват такива неприятности. Поне теоретично...

23

Селяндур

преди 4 години

Разходете се по Европа да видите как глобяват за пресичане на 2-метрова пешеходна пътека на червено. У нас културата на пешеходеца = 0 и подозирам, че тук коментират хора, които нямат книжки или никога не са шофирали. Знаете ли колко пъти са ми изкачали от нищото като потеглям, при положение, че съм се огледал. Да не говорим за колоездачи без светлоотразители и жилетки. Вижда се на 2 метра пред колата, а ти си с 80-90 Добре че имам рефлекси, ако бях някоя заспала кифла сега щях да съм "на топло"

22

Анонимен

преди 4 години

Пешеходците по цял свят имат предимство на пешеходна пътека и всички МПС са задължени да съхранят и пазят живота на пешеходеца когато е стъпил или ще стъпва на пешеходната пътека, само в България където човешкият живот не струва нищо за политиците се случват убийства на тези пътеки и законите не предвиждат сериозни наказания за нарушители ! Народът е най-виновен за това, че животът му НЕ СТРУВА НИЩО ! В България се развъжда усилено първобитният човек !

fallback