Снимка: Булфото архив
fallback

Две млади жени загинаха при тежка катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив по-рано днес, съобщиха от МВР - Пазарджик. Пътният инцидент е станал в участъка между селата Мало Конаре и Говедаре на главния път.

Oще по темата

Лек автомобил "Форд" с пловдивска регистрация се е блъснал странично в микробус "Форд" със софийска регистрация. За съжаление в резултат на тежкия удар са починали две млади жени, пътуващи в леката кола.

На мястото има екипи на Пътна полиция, на РУ Пазарджик и на пожарната. Движението се осъществява в едната лента. Извършва се оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

Не знам с колко км в час са карали и с колко бусът и кой е виновен.Само ще ви кажа, че този път е ОТВРАТИТЕЛЕН като настилка!Бабуни, кърпени дупки, пресни дупки, отврат!Карайте с не повече от 75-80 км в час по него, въпреки всякакви ***, които ви присвяткат отзад и бързат да си трошат колите!Игнорирайте ги тотално!Отделно, че има на много места ограничения 60 км.

13

ДА

преди 4 години

До azЦялата фраза е-"За мъртвите или добро или нищо или само истината!"Не знам защо е известна само първата част!

12

Видял

преди 4 години

Минах преди час .Наистина лекия автомобил беше неузнаваем .А който пише , че са от селата е *** главанак . Форда е е от Пловдив , а буса от София!!.87626

fallback