fallback

Жители на златаришкото село Горско Ново село повече от година живеят в страх заради група роми, които се самозаселили незаконно. По-голямата част от членовете на ромската група живеят без адресна регистрация.

Хората разказаха пред Bulgaria ON AIR, че вандалските набези и кражбите са станали ежедневие.

От полицията в Златарица до момента са съставили 4 акта за нарушаване на обществения ред в село Горско Ново село.

Жителите са събрали подписка, с която настояват ромите да бъдат изселени от селото им. Те искат и увеличаване на мерките за сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Не щат да разберат

преди 4 години

Учение и труд, труд и учение - само това ще ги спаси.Нито има кой да им каже, нито пък ще повярват, ако все пак някой им го каже - това дундуркане с помощи и вилнеене без особени последствия ще е до време. После някой синковец ще изчака подходящ момент и ще яхне вълната на гнева на българите, за да докопа властта, като наложи тоталитарно управление.В цялата човешка история е така, редуват се периоди на либерализъм с периоди на диктатура. Питиетата не проумяват, че те първи ще го отнесат.

13

до неразбралите

преди 4 години

не разбрахте ли че с подписки не става! една жена каза - морковите свършиха, време е за тояга!

12

Да се допуска

преди 4 години

заселване на подобни хора В или ОКОЛО села, само в началото на земеделския сезон при условие, че всеки от тях, навършил 16 г. и неучещ, подпише договор - ще обработва 10 дка земя сам или заедно със семейството си. И то при условие, че такава земя може да им се осигури.Да се осъществява строг контрол дали наистина обработват земята.Ако има управленска воля, може да се направи така, че място да не може да си намери всеки един, който не работи и няма от какво друго да се издържа законно.

fallback