Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Строежът на брега на морето в Синеморец е временно спрян, съобщиха от Община Царево. Проверката установила, че не са покрити нормите на Плана за безопасност.
Oще по темата


Инвеститорът не е оградил обекта и липсва задължителната информационна табела. През 2017 година екоинспекцията в Бургас е провела процедура по оценка за съвместимост с околната среда и строежът е одобрен, съобщи Bulgaria ON AIR.

Този строеж обаче бил по стария план, обясниха от екоинспекцията в Бургас. Инвеститор на обекта е частно лице - архитектът Добромир Добрев от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Ганчо

преди 4 години

До ***-продължение : Закона за забрана строителството в 200 метровата крайбрежна ивица ? Питайте техния министър на екологията сега -той знае отговорите ! Няма да ги питате ,защото сте заедно в кюпа и ликвидирате България вече 30 години !

10

Ганчо

преди 4 години

До Анонимен: Спрели го ,защото работниците нямали каски при проверката ! Ха-ха-ха ! А,защо не хванете седесарите и техните поземлени и ликвидационни комисии ,които върнаха земи на ближните си едва ли не в морето ? Защо не хванете същите за това ,че замениха Държавна земя край морето за земи от вътрешността ,закупени за по един два лева квадрата и сега няма земя да бъдат обещетени хора ,за които просто не е останала земя ? А,къде скриха Закона за забрана строителството в 200

9

ERICH

преди 4 години

""Строежът на брега на морето в Синеморец е временно спрян",но ще бъде постоянно продължен.Все пак ,той е собственост на правилен човек.Но има светлина в тунела-Гърция с безкрайните си плажове е близо до София,Благоевград,Пловдив,Хасково,изобщо до цяла южна България.За какъв дявол човек да ходи на курорт на помийната яма, като може да си изкара прекрасно в южната съседка или в Турция с многобройните и курорти

fallback